Energiecompensatie ook voor huishoudens binnen VvE’s

Vanavond debatteerde de kamer over onder andere de energienota van huishoudens die hun warmte ontvangen van een gedeelde cv-ketel. Zij vielen tot nu toe buiten alle compensatieregelingen. Het kabinet wil ook voor deze huishoudens een compensatieregeling. Of dat vóór 1 januari 2023 lukt is nog niet duidelijk, aldus de Klimaat en Energieminister Rob Jette . Maar er komt een aparte regeling voor dit soort huishoudens.

Meer lezen op onder andere:
AD.nl: Klik hier

Over de auteur
Adrey Caljé heeft een bouwkundige achtergrond en een ruime ervaring op het gebied van besturen van VvE’s. Daarnaast heeft hij gewerkt als bouwkundig VvE beheerder. Hij is actief op het gebied van het begeleiden van groot onderhoud en meerjaren onderhouds begrotingen. Ook is hij werkzaam als coach van bestuurders, als (interim) bestuurder en als externe voorzitter van Algemene Ledenvergaderingen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie